Kunne du tenkt deg å være fadder til høsten? I år har vi jobbet på spreng for å sørge for et supert program, og har i år valgt å utvide fadderuken med en hel uke ekstra med masse bra innhold!

I morgen kjører vi det siste faddermøtet hvor det vil bli utdelt masse informasjon om hvordan det å være fadder kommer til å være, hva som forventes av en fadder og masse annet nyttig! Meld dere med i vår faddergruppe www.facebook.com/groups/327098047901408/ for tidspunkt og møtested. Å være med på møtet eller melde deg inn i gruppen binder deg ikke til å være fadder, så om du er kun interessert å vite mer er du fortsatt hjertelig velkommen til å være med!

Obs! Eventuelle endringer av tidspunkt, samt dagene med "TBD" kan bli endret senere mot fadderuken.
...

View on Facebook

Still til valg! ...

STILL TIL VALG!!! Har du lyst til å sitte i sentralstyret neste studieår? I slutten av April skal det velges representanter til styret i Studentorganisasjonen Nord - og kanskje er det nettop DEG vi ser etter! ------------------------------------------------------------------ Hva er Studentorganisasjonen Nord? Studentorganisasjonen Nord er vårt høyeste studentdemokratiske organ her ved Nord universitet. I Studentorganisasjonen Nord sitter det representanter fra alle regionene vi har - Bodø, Trøndelag og Helgeland. Studentorganisasjonen Nord skal jobbe for å ivareta studentenes interesser og rettigheter faglig, sosialt og studentpolitisk. Vi leter etter studenter som ønsker å sitte i følgende verv: 1. Leder 2. Nestleder 3. Økonomiansvarlig 4. Nestleder 5. Valgkomitè 6. Kontrollkomitè Virkeperiode: 01.Juli 2019 til 30.Juni 2020 Du finner mer informasjon om hvert verv på bildene under! Har du spørsmål? Ta kontakt med oss i Studentparlamentet ved Nord universistet FRIST FOR Å SØKE: 22.April 2019

View on Facebook

Rana Studentforening har delt et innlegg. ...

Er dere klare for Gründerkveld 3. april?😃 Vi kjører open mic med tema #Gründerlivet denne kvelden. Ta turen til Koks kl. 19:00 på onsdag 3. april og fortell din #Gründerlivet-historie😃

View on Facebook

Da takker vi for en hyggelig lunsj! 😊 ...

View on Facebook

I morgen er det den internasjonale vaffel dagen, som betyr at vi selvfølgelig varter opp med en vaffel dag! Fra 11.30 til 12.30 fikser vi vafler og deler studentpakker ved auditoriet, så håper vi ses! ...

View on Facebook

I dag var vi 8 stk i Ranahallen. Håper enda flere vil være med neste gang.vi vil fremover benytte gruppen @Rana Studentforening idrett. Her vil vi samle alle som ønsker å være med.

Etter tilbakemeldinger om at fotball gjerne ikke er de folk flest vil ønsker vi tilbakemelding på aktiviteter dere ønsker. Håper alle kan spre budskapet om gruppen!
...

View on Facebook

Vi har fått leie Ranahallen onsdager fra 1900-2000! Håper mange er gira på å være med.

Førstkommende onsdag statser vi på å spille fotball, men håper på å variere på aktivitetene.

Møt opp i resepsjonen i Ranahallen om du ønsker være med! Treningsklær og innesko!👍🏻
...

View on Facebook

Vaffeldag kl. 11.45 ved auditoriet, vi deler også ut studentpakker! Ses der! ...

View on Facebook

Vaffelmandag idag! 11.30 - 12.30🎉 Ryktes vaffler og god stemning🌟 ...

View on Facebook

Husk quiz i kveld! ...

Rana Studentforening er i full gang med det nye året. Som vanlig er det quiz i kveld kl 20:00, og studentpriser i baren 😃. Vi sees!

View on Facebook